Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könyebb, gyorsabb, és gördülékenyebb legyen.
Weboldalunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében. Elfogadás és bezárás

Általános szerződési feltételek

Jótállás:

 • Jótállási igényét a termékhez adot jótállási jeggyel tudja érvényesíteni, amit minden számla mellé adunk, amennyiben a számlán feltüntetett termék rendelkezik jótállással.
 • Az elveszített jótállási jegyet utólagosan nem tudjuk pótolni.

Jótállást kizáró meghibásodások:

 • Helytelen szállításból, tárolásból, erőszakos külső behatás következtében bekövetkezett sérülések, roncsolódások és egyéb meghibásodások.
 • Elemi csapás okozta meghibásodások (pl. villámcsapás, vízkár, túlfeszültség).
 • Szakszerűtlen üzemeltetés és szélsőséges üzemeltetési környezetben való használat miatt bekövetkezett meghibásodások (pl. por, nedvesség).
 • Garanciajegy, gyáriszám, vagy vonalkód sérülése.

A termék cseréje:

Ha a termék a vásárlástól számított 3 napon belül meghibásodott, a vásárló kívánságára azt azonos típusú új termékre kell kicserélni. Ha cserére nincs lehetőség, a vásárló választása szerint a termék visszaszolgáltatásával egyidejűleg a vételárat vissza kell fizetni, vagy a vételár különbözet elszámolása mellett más típusú terméket kell részére kiadni. Ezt a fogyasztó dönti el. A 3 napos cseregarancia nem a terméák azonnali cseréjét jelenti, hanem a termék javítás nélküli cseréjét. Egyes esetekben nem dönthető el azonnal egyértelműen, hogy a termék valóban hibás, vagy sem. Ezekben az esetekben a cseréhez a szakszervíz szakvéleményére van szükség, így átvételi elismervény ellenében, melyen fel van tüntetve, hogy a termék hibája, vagy a hibát okozó körülmény kérdéses, átvételre kerül. Amennyiben a készülék valóban hibás, a hibát nem jótállást kizáró meghibásodás okozta, nem javításra kerül, hanem új terméket biztosítunk helyette.

Szervíz:

A javítások határideje 7-15 nap. Ezt a határidőt a szervíz igyekszik betartani, de javításbólo eredő egyéb okok miatt a módosítás igényét fenntartja. A javítás elvégzéséről a megrendelőt e-mailben értesítjük. Amennyiben az ügyfél a készüléket 15 napon belül nem veszi át, úgy a szervíz tárolási díjat számol fel. A tárolási költség naponta 250 Ft. Ha a tárolási költség és a javítási díj összege eléri a készülék aktuális piaci árának 75%-át, a készülék tulajdonjoga átszáll a szervizre. Az ügyfél ezután semmilyen követeléssel nem élhet. A szervíz a készüléket továbbértékesíti, vagy megsemmisíti. A szervíz a hibával kapcsolatban álló tartozékokért felelősséget nem vállal!

Elállási jog webes rendelés esetén:

Minden internetes vásárlónak a vásárlástól számított 14 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe: - Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban, sértetlenül érkezik vissza. A vevő nem veheti használatba a terméket. Tápegységeket és videókártyákat csak bontatlan csomagolásban áll módunkban visszavenni.

 • Az elállási jog nem vonatkozik az átvétel után megsérült termékekre.
 • Elállásra vonatkozó igényét a visszajuttatás előtt legalább 1 nappal e-mailben jeleznie kell felénk.
 • A termék ellenértékét a vevő által visszajuttatott termék visszaérkezését követő 30 napon belül visszautaljuk a vevő saját nevén lévő bankszámlájára. Készpénzes visszafizetési lehetőség nincs.
 • A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségre, valamint a termék visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.
 • Amennyiben a termék csomagolása sérült, bontsa fel a szállító jelenlétébeni. Amennyiben a termék bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően következett be, a termékre 14 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a szállító által felvett jegyzőkönyvvel igazolni kell. Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014.

Kormányrendelet szövegét itt olvashatja

Vásárlási feltételek:

Üzletünkben kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. - Csak abban az esetben tudjuk szavatolni, hogy az Ön által kiválasztott termékből raktárkészlettel rendelkezünk, amennyiben a terméket webáruházunkban befoglalja. - Webáruházunkban befoglalt terméket 3 napig tudunk foglalás alatt tartani. Ha a megrendelő 3 napon belül nem jelentkezik érte, megrendelését automatikusan semmisnek tekintjük és töröljük rendszerünkből. - Az árváltozás és a raktárkészlet-változás jogát fenntartjuk.